Nieuwste advertenties in Limburg, België op zoek naar mannen

sexafspraak Piiink,34 in limburg
13 December
Ben een klein vrouwtje die graag de leiding over neemt.Durf jij dat aan,laat het me weten xx..
sexafspraak chantii,40 in limburg
19 Juni
Hoi Ik ben Chantal, ben 34 jaar en kom uit Beringen, in Limburg. Ik hoop hier een leuke man uit Belgie of Nederland te leren kennen. Ik ben van beroep Sales manager in de buitendienst en daarom ben ik altijd veel onderweg en is verplaatsen voor mij geen probleem. Mijn hobby's zijn wintersporten e..
sexafspraak RoweeN,58 in limburg
11 December
Een getrouwde vrouw opzoek naar een vrijgezelle of getrouwde man in soort gelijke situatie. Ik ben al 10 jaar getrouwd met mijn lieve man maar hij is invalide geworden na een vreselijk auto ongeluk. Hij heeft mij toestemming gegeven om weer eens te kijken of ik wellicht een geschikte man kan vinden ..
sexafspraak XXgeiltje,29 in limburg
13 December
Ik blijf nog even anoniem want wat ik wil is niet zo alle daags Ik raak erg opgewonden als ik denk aan P&P maar merk dat ik maar weinig andere mensen tegen kom die daar van houden. Daarom probeer ik het hier maar eens een keer misschien heb ik hier meer geluk..
sexafspraak sebeni_cornel,47 in limburg
18 Augustus
vreau sex..
sexafspraak heitsme,24 in limburg
18 Januari
Als je me NU een berichtje stuurt dan zorg ik dat ik voor je klaar lig.. Maar dan moet je me wel lekker geil weten te maken door uitgebreid te vertellen wat je met me van plan bent. Dus tot zo dan?..
sexafspraak paaldanseresje,32 in limburg
12 December
Heeeyy een leuke danseres opzoek naar een paal waar ze op mag dansen, wie heeft er een lekkere paal? Let wel ik vraag wel bewijs, aangezien sommige mannen nog wel eens jokke brokken over hun geslacht... Ik zelf heb ook genoeg foto's wil jij er één ontvangen. Dikke zoen en tot zo !! ..
sexafspraak Peer_Bibi,51 in limburg
24 Oktober
Geile Bibi is opzoek naar lekkere grote dikke pik. Tikkeltje onderdanig dus als ik je vertrouw komt het helemaal goed met ons seks plezier. Ik wil niet teveel neerzetten aangezien we toch een chat houden kan ik dat beter daarin zetten. Vraag maar wat je wilt weten en schaam je niet hoor, heb al heel..
sexafspraak eveliene,26 in limburg
9 December
Afspraakje?Vraag maar wat je over mij wilt weten. kusje..
sexafspraak Benthe,53 in limburg
12 December
Ik zoek een lieve, zachtaardige en geduldige man die niet uit is op een vaste relatie, maar ook een beetje vast gelopen is in zijn huwelijk. Over mezelf kan ik zeggen dat ik superslank ben, sommige vinden me te mager, maar dat is de aard van het beestje hè! Wat ik zoek is een beetje een soort vad..
Pagina's