Nieuwste advertenties in Oost-vlaanderen, België op zoek naar mannen

sexafspraak daania,30 in oost-vlaanderen
15 December
Ik ben Danielle ben 25 en sinds paar weken weer vrijgezel :( en ik vind het maar niks zo alleen Dus wilde ik hier even kijken of er leuke mannen zijn die kennis met mij willen maken? Groetjes Danielle xxx..
sexafspraak jacky,36 in oost-vlaanderen
13 December
Ik heb mij hier aangemeld om één ding, ik zoek iemand die mijn fetish voor voetjes deelt. Ik zoek geen intiem contact. Ik ben uitsluitend opzoek naar iemand die wel eens verwent door middel van een aftrekbeurt door mijn voetjes, of die mijn voetjes eens wilt verwennen door middel van een massage, ..
sexafspraak geheimeverslaving,28 in oost-vlaanderen
24 Februari
Hee daar! Ik ben Inge, meid van 23 jaar jong, ben op zoek naar een spannende date en wie weet wat er daarna nog verder komt!..
sexafspraak lekkerchatten,33 in oost-vlaanderen
17 Maart
Hallo daar mannen, lekker hitsig vanavond? Zin in een lekker gesprek? Stuur me een persoonlijk berichtje dan!..
sexafspraak buxie,57 in oost-vlaanderen
16 December
Welke man schrijft me die van extra kilos houdt Ik zit lekekr in me vel en dat ik wat meer weeg vind ik geen probleem en hoop jij ook noiet Ik vind het heerlijk om tijdens de sex met etenswaren te experimenteren dus kom maar op ..
sexafspraak sharyl,24 in oost-vlaanderen
10 December
Heey schatjes heb wel vaker al sex gehad met zowel jongens als meisjes maar lijk me wel eens leuk om trio te doen maak nie uit met man/vrouw ik vin alleslekker ..
sexafspraak Sexinette,38 in oost-vlaanderen
15 December
33 jarige lieve vrouw uit Dendermonde zoekt leuke man voor vriendschap mijn kiendjes staan op nummer 1 dat moet je wel accepteren..
sexafspraak willie64,69 in oost-vlaanderen
5 Maart
Dag dag! Ben jij die gezellige toffe peer waar ik naar opzoek ben? Ik ben ongebonden, heb twee schatten van kinderen die helaas ver van me vandaan wonen. Eentje woont er in Canada (daar hebben we 20 jaar gewoond) en de ander woont in Zuid-Italie. Mijn ex-man en ik zijn 10 jaar geleden gescheiden en..
Pagina's