Nieuwste advertenties in Drenthe, Nederland op zoek naar mannen

sexafspraak Vivke,32 in drenthe
9 Mei
Wie lijkt het leuk om een keer af te spreken om lekker samen porno te kijken? X..
sexafspraak Eline_23,28 in drenthe
17 December
Hoi ik ben hier om iemands leuks te leren kennen. Ik ben 23 jaar, hou ervan om te sporten (ik rij paard, doe korfbal en jog). Ook vind ik het leuk om met mijn hond door het bos te wandelen of om te gaan skeeleren langs de lanen hier. Omdat ik bijna niet uitga leer ik weinig nieuwe mensen kennen. i..
sexafspraak amateurfilms,48 in drenthe
7 December
heey hier een ontdeugend stel uit aalden (drenthe) wij zijn beide de 40 net gepasseerd en zijn inmiddels bijna 10 jaar getrouwd we houden ervan om amatuerfilms te maken en doen dit dan ook meer dan eens. vaker ook met een trio, zowel mannen als vrouwen. (geen man-man) we zouden graag in contact ..
sexafspraak nArOuSh,45 in drenthe
19 December
ik ben een gezette dame van 40 en ik ben getrouwd maar krijgt erg weinig aandacht vanmijn man en ik ben daarom opzoek naar een discrete afspraak...
sexafspraak Vlinder,30 in drenthe
21 December
Als je denkt dat ik een lief braaf meisje ben dan heb je het verkeerd Ik ben een geil wijf met voorkeur voor anaal . Maar zoek dus wel een verzorgde, geile man die weet hoe een vrouw te verwennen in bed. Intiem geschoren en discreet. Heb hoop fotos prive staan maar die krijg je alleen te zien a..
sexafspraak ankie,34 in drenthe
22 December
Ik zoek een vrouw om eens te kunnen ondervinden hoe het tussen twee vrouwen gaat en voelt. De foto heb ik geplaatst dat je kan zien hoe ik er uit zie en de rest komt dan wel verder ter sprake als we contact hebben. Mannen mogen ook reageren, maar dat zal niet mijn eerste keuze zijn. Of je moet zo ..
sexafspraak Sexy47,52 in drenthe
7 Mei
Ben een huisvrouw van 47 jaar jong. Ik ben full-time huismoeder, en dat bevalt mij prima! Ik heb 2 dochters waar ik met veel liefde voor zorg. Ik moet zeggen omdat ik veel thuis ben, ik toch wel eens het mannelijke gezelschap mis.. kan jij je hier in vinden, en zou je het leuk vinden om een leuke vr..
sexafspraak Onbekendeslet,56 in drenthe
4 Maart
hej daar, interesse in een zakenvrouw met veel ervaring? wacht dan niet langer X..
sexafspraak businessfirst,27 in drenthe
19 December
Ik ben sinds kort voor mezelf begonnen, en heb nu een redelijk lopend kleding winkeltje. Alleen als je dus voor jezelf begint dan heb je hele lange werkdagen , want mijn werkdag eindigt niet om 18.00 als ik de deur afsluit Dus ik ben ook thuis nog veel aan het werk , maar ik heb natuurlijk ook wel ..
sexafspraak missophie,27 in drenthe
8 Maart
Hey daar, ik ga hier niet teveel over mezelf vertellen, dus als je wat wilt weten, stuur me een berichtje!..
Pagina's