Nieuwste advertenties in Friesland, Nederland op zoek naar mannen

sexafspraak sandrasaabiq,31 in friesland
12 Mei
Nog geen advertentie!
sexafspraak Rijpevries,52 in friesland
28 December
Hey sexy mannen. Ik ben een gelukkig getrouwde vrouw van 47 die op zoek is naar wat spanning. Ik ben op zoek naar jonge mannen die van rijpere vrouwen houden. Ik ben een leuke vrolijke vrouw, die goed is voor een goed gesprek, lekkere wijn en lekker eten. Ik ben een ervaren vrouw, die graag al m..
sexafspraak lovenjoy,24 in friesland
5 Januari
Redlight District Lovenjoy in het centrum van Leeuwarden. U vind ons direct achter de Mc Donalds, slechts enkele minuten lopen vanaf het treinstation. Bij ons kunt u rustig en in een ontspannen sfeer rond lopen en de dames achter de ramen bekijken, zit er een leuke dame bij dan kunt u met haar..
sexafspraak Coco,49 in friesland
4 Maart
Welke verzorgde man zou wel eens nader kennis met mij willen maken? Ik ben erg gesteld op een gezonde levensstijl en zoek daarom ook een man die op hygiëne is gesteld. ..
sexafspraak Simonefriteuse,28 in friesland
18 Maart
Friesland heb ik nou wel gezien, ik zou wel de grote steden in willen gaan, met een leuke kerel. Ben jij dat misschien? neem jij me mee?..
sexafspraak frunsje,32 in friesland
28 December
Ben een echte Sexoholic ! Mannen vrouwen ik lust ze allemaal hehehe Heb wel eens zin nu om te kijkne of de wereld van dde wat ruigere sex mij ook geil genoeg kan maken ..
sexafspraak anoniempje59,59 in friesland
28 December
Nou eens even kijken hoe het hier allemaal werkt Ik ben sinds 3 maanden weduwe nadat ik jaren voor mijn zieke man heb gezorgd. Mijn kinderen zouden het niet snappen dat ik nu hier een advertentie zet dus daarom zou ik graag voorlopig ananiem willen blijven want het is voor de kinderen nog pijnlijk..
sexafspraak Fsdg,30 in friesland
6 Oktober
Nog geen advertentie!
sexafspraak wasbeertje,33 in friesland
3 Juni
hej hej, als je wilt weten hoe ik er uit zie moet je ff een privé berichtje sturen want ik wil wel een beetje anoniem blijven hier daarom heb ik hier geen foto's met mijn gezicht er neer gezet, dus kom privé xxx..
sexafspraak Tina39,44 in friesland
7 Juni
Hoi mannen. Tina hier. Ik ben een getrouwde vrouw van 39 jaar. Nu zul je wel denken wat moet die getrouwde vrouw hier.. nou dat zal ik je vertellen. Ik en mijn man hebben een open relatie. Hij mag seks hebben met wie die wil en dat mag ik ook. Hierdoor blijft onze relatie spannend en gezond. Daarom ..
Pagina's