Nieuwste advertenties in Gelderland, Nederland op zoek naar mannen

sexafspraak cupE,30 in gelderland
1 Januari
ik woon pas net in zutphen ik kom uit een grote stad en vergeleken daarbij is dit echt net het platte land ik ken nog niet zoveel mensen en alleen uitgaan zie ik ook nog niet zo zitten maar heb wel zin in sex wie wil mij wegwijs maken hier in de omgeving ik zal je belonen met een lekkere sexbe..
sexafspraak AmandaSexverslaafd,48 in gelderland
31 December
ik ben op zoek naar een leuke man of vrouw waar leuk contact mee kan hebben. en stoute dingen mee kan doen:) het liefst onder 45 jaar ..
sexafspraak Nicolle,67 in gelderland
29 December
Hallo, Ik zoek een nette man voor een leuk contact hier en mocht het meer worden sta ik daar voor open. Moet voorlopig wel mijn geheim blijven want ik ben gehuwd en mijn man weet het (nog) niet. De sex is over tussen ons, maar ik wil dat niet. Ik ben erg vrij in mijn doen en laten en loop graag ..
sexafspraak bloemke38,43 in gelderland
2 Januari
Leuke man gezocht tussen de 40 en 45..
sexafspraak gonewild,31 in gelderland
26 April
Ik ben niet op zoek naar verplichtingen, wil gewoon ff chill aan doen en genieten. Kan dat?..
sexafspraak NadiaHorny,41 in gelderland
17 Mei
ben jij ook altijd wel in voor iets geils? ik wel hoor. voor sex kun je me altijd wakker maken. al zou ik niet aan slapen toe komen als ik met jou zou zijn. of wel soms? ..
sexafspraak roosie1,25 in gelderland
3 April
Voor een vluggertje ben je bij mij aan het verkeerde adres! Zo, laat ik dat gezegd hebben en me nu even voorstellen. Ik ben Rosalie, ben 20 jaar en dol op sex! Ik ben op zoek naar een leuke jongen of jongeman die samen met mij heel wat uurtjes wil genieten. Niet er op en eraf, maar alles er op en er..
sexafspraak testtest,25 in gelderland
29 December
Ik wil stiekum een date met iemand, mijn ouders mogen het niet weten die zijn heel erg gelovig maar ik wil een keer sex hebben wil jij dat ook?..
sexafspraak Emo-girl,30 in gelderland
18 Maart
Ben je echt opzoek? zoek je een sexy, echt geile vrouw?? maar ben je 100% serieus??? want dat is heel belangrijk. Moet je luisteren, ik heb hier al heel vaak gezeten en dat er mannen reageren, een hoop geklets maar het was achteraf helemaal niks... daar heb ik dus gewoon helemaal geen zin meer in..
Pagina's