Nieuwste advertenties in Groningen, Nederland op zoek naar mannen

sexafspraak illusie,55 in groningen
8 Januari
Ik ben Hilda, nu een half jaar gescheiden en ben bijna 50 :) Ik zoek iemand die mijn maatje wil zijn niks meer of minder, geen relatie en niets moet alles mag Ben benieuwd of zulke mannen nog bestaan ! Knuffelkus Hilda..
sexafspraak WaterkersX,32 in groningen
8 Maart
hey boyz en girlz, ik ben op zoek naar een gezellige meid of gozer die met mij wilt afspreken x..
sexafspraak Stadsemeid,26 in groningen
26 Maart
hej hej ik ben anne ik kom uit groningen stad en ik ben opzoek naar een wat oudere en ervaren man. het is niet zo dat ik tekort kom aan aandacht van de mannen maar ik val stiekem op ouder enn ik vind het leuk om een beetje als het jonge meisje te worden gezien dat wind me op. ik vind het niet erg..
sexafspraak SwingerStell,35 in groningen
12 Juli
Leuk stel opzoek naar andere leuke vrouwen en mannen waarmee wij ons lekker kunnen uitleven. wij zoude graag willen filmen en jou willen verwennen en wij laten ons ook graag verwennen door jou/jullie. Meer zielen meer vreugde toch? Zie jij dit zitten, stuur dan een leuk berichtje met wat jij graag z..
sexafspraak nippelz,36 in groningen
8 Januari
Jee wat is dit eng zeg om me eigen aan te melden. Ik hoop hier iemand te vinden die me neemt zoals ik ben en die valt op de mens zelf en niet vanwege uiterlijk. Ik heb helaas toen ik jong was kokend water over me heen gehad waardoor ik nu flinke brandwonden littekens op me lichaan heb. Dit is ook..
sexafspraak vriendinX,31 in groningen
11 Maart
Spontane dame, houdt van uitgaan alleen kom je daar nog wel eens rare enge types tegen. Hier kun je nog enigszins uitkiezen. Wie gaat nog meer graag uit?..
sexafspraak lonnie,29 in groningen
7 Januari
ik zoek gwoon een lekkere vent die lekker me bevredigt je moet wle een dikke leuter hebben want met een kleintje ken ik niks beginne hou ervan om mezelf lekker te vingeren en t liefste met meer vingers te gelijk wil jij me kutje lekker bewerken?..
sexafspraak sterretjes,42 in groningen
6 Januari
Welke aardige man met een beetje levenservaring en ondernemingsgeest wil in kontakt treden met deze anonieme vrouw. Als het de goede kant opgaat lijkt het me leuk om een foto te wisselen, maar eerder niet. Ik weet dat als ik mijn foto plaats ik heel veel verzoeken krijg die heel eenzijdig zijn en ..
Pagina's