Nieuwste advertenties in Limburg, Nederland op zoek naar mannen

sexafspraak faya,63 in limburg
9 Januari
hallo! ik ben wenda. ik ben 57 jaar en via deze manier ben ik opzoek naar een leuke kerel. denk niet dat het op mijn leeftijd over is, in tegendeel! ik ben weduwe en ga dus niet vreemd op deze manier. ik ben verzorgd en verwacht dat ook van een man. mijn hobbies zijn wandelen, fietsen en bridgen..
sexafspraak GEILhoertje,48 in limburg
10 Januari
wat bied je op een geil blond hoertje?? ik laat me door meerdere mannen tegelijk nemen en werk ook hard voor je zaad en je mag me kleineren en ik doe alles voor jullie hoer wat bied je???..
sexafspraak coolpink,34 in limburg
8 Januari
Ik ben een dominant maar geil wijf en zoek een onderdanige man die eens ff lekker mijn bevelen gaat opvolgen !! Dus nu stop je met lezen en gaat me gelijk een bericht sturen hup hup schiet eens op !!!..
sexafspraak highondrugs34,40 in limburg
24 Maart
Nog geen advertentie!
sexafspraak Vivaq18,24 in limburg
6 Januari
hai ik ben een 18jarige meid uit blerick (bij venlo) en ik ben opzoek naar iemand die samen met mij lekker ongecompliceerd en zonder teveel gedoe eens lekker elkaar laten opgeilen etc etc. ik heb geen relatie en wil dat ook niet, ik ben gewoon erg vaak geil en hoop dat ik met iemand dit kan delen. ..
sexafspraak temprament,59 in limburg
13 Januari
Mijn man is geregeld weg voor zaken, en nu zoek ik voor die momenten een mooe gespierde Toyboy. Zoals je ziet staan schoonheid en verzorging bij mij erg hoog en dit verwacht ik ook van me partner. Als je het wel ziet zitten dan hoor ik graag van jou. Met groeten van Maria..
sexafspraak lolotje,26 in limburg
15 Mei
Welke jonge vent heeft zin in een potje ongedwongen sex. gewoon fijn, elkaar respecterend en ik geloof dat we er wel uitkomen samen dan he in een hotel of bij jou of mij thuis. ik woon alleen dus geen probleem. ik stuur je een foto met mijn gezicht erop als we een prive gesprek hebben, goed? xxx..
sexafspraak pupke_mestreech,29 in limburg
20 September
in het dagelijks leven heb ik er wat moeite mee om mannen die ouder zijn dan mij aan te spreken. maar ik val juist op oudere mannen. hoop daarom dat ik op deze manier meer succes heb. zelf ben ik 24jaar..
sexafspraak stiekemgluren,46 in limburg
11 Januari
Ik zoek een gezellige man om samen komende zomer naar het naturistenstrand te gaan. Mijn man wil het niet, maar is voor mij geen beletsel om het dan zo aan te pakken. Het is nog niet zover maar we kunnen nu al het contact leggen en elkaar leren kennen. Ik hoop dat er een leuke man is die dat zi..
sexafspraak Ankiej,28 in limburg
6 Januari
Mannen tussen de 40 en 60 let op ! Ik ben 22 maar val op ouder , stuur me een bericht met foto dan stuur ik je altijd wat terug Ik heb een hoop fantasieen die ik je graag wil vertellen..
Pagina's