Nieuwste advertenties in Limburg, Nederland op zoek naar mannen

sexafspraak Pequino,28 in limburg
9 Januari
Hii there, im Avril. 10 jaar geleden door mijn ouders hier heen gebracht Nederland... Ja dan moet ik toch bekennen dat ik Texas leuker vond. Maar helaas nu zijn we hier, maar heb ik al 10 jaar geen vriendje gehad. wie kan mij aan een leuk vriendje helpen?? Ik ben half Amerikaans half Spaans (Amerika..
sexafspraak poppiepop,44 in limburg
19 Maart
Lief poppeke is op zoek naar een leuke gozer die haar veel aandacht wilt geven, ik word graag verwend maar ben absoluut geen attention whore. Kus..
sexafspraak bubbleboo,29 in limburg
26 Januari
Hii ^^ wie wilt mijn buddy worden? Ik zou graag even willen chatten vandaag, en iets opbouwen met een leuke jongen. Als jij mij een berichtje stuurt hoor je meer over mij, ik weet niet of het de moeite waard is hier alles neer te zetten. Bibi ^^ ..
sexafspraak kisscky2014,34 in limburg
2 Juli
Nog geen advertentie!
sexafspraak Vivaq18,24 in limburg
6 Januari
hai ik ben een 18jarige meid uit blerick (bij venlo) en ik ben opzoek naar iemand die samen met mij lekker ongecompliceerd en zonder teveel gedoe eens lekker elkaar laten opgeilen etc etc. ik heb geen relatie en wil dat ook niet, ik ben gewoon erg vaak geil en hoop dat ik met iemand dit kan delen. ..
sexafspraak Vera-Limburg,72 in limburg
7 Januari
Beste mannen, Mijn naam is Vera. Ik ben 67 jaar en ik kom uit Blerick(Venlo). Ik kom oorspronkelijk uit Tegelen maar woon al vanaf mijn twintigerjaren in Blerick. Ik ben gepensioneerd lerares en zou graag via deze weg een spannende man leren kennen. Kunnen we privé verder praten?..
sexafspraak Ankiej,28 in limburg
6 Januari
Mannen tussen de 40 en 60 let op ! Ik ben 22 maar val op ouder , stuur me een bericht met foto dan stuur ik je altijd wat terug Ik heb een hoop fantasieen die ik je graag wil vertellen..
sexafspraak Tango123,39 in limburg
8 Januari
Ik ben Ciska ben 33 jaar en kom uit Roermond Ben sinds 2 jaar weduwe en ben moeder van 2 kinderen een meisje van 6 jaar en een zoontje van 4 jaar Ik heb een eigen zaak en ben daar druk mee aan het werk Ik zoek een leuke man tussen de 25 en de 45 jaar om gewoon eens leuke uitstapjes te onderneme..
sexafspraak 56jarige-Sexgodin,62 in limburg
9 Januari
Stuur me een bericht met foto als jij die man bent die mijn verslaving aan sex kan temperen Wel discretie want mijn man mag niks weten!..
Pagina's