Nieuwste advertenties in Overijssel, Nederland op zoek naar mannen

sexafspraak hawkie,25 in overijssel
24 Januari
Hey ja ik weet t nog niet zo goed wat ik hier moet neerzetten. Ik wil gwoon een leuke jongen leren kennen maaja ik woon nog wel thuis dus ik kan daar niet afspreken natuurlijk. Stuur maar gwoon een berichtje als je me liked ;) kunnen we eerst ff chatten ofzo...
sexafspraak pippie,60 in overijssel
17 Mei
Ik ben een weduwe die op zoek is naar een leuke man die een met mijn naam een musical wil en lekker van mij en met mij wil genieten van lekkere seks. Ik ben nu 2 jaar weduwe maar verlang ontzettend naar een leuke man om mee te genieten. ..
sexafspraak Sheilo,30 in overijssel
23 Maart
Hallo daar zoals jullie kunnnen zien ben ik een big bueatiful women. Ik ben trots op mijn uiterlijk en mijn lekkere figuur. Ik ben op zoek naar mensen die weten hoe ze mij kunnen handelen. Die houden van vol prachtig en vrouwelijk. Stuur me maar eens een berichtje, wie weet laat ik je nog wel ee..
sexafspraak alternatief,30 in overijssel
4 April
Ik ben een kinky dame die niet gauw nee zegt tegen een voorstel. Dus heb jij nog speciale wensen, laat mij het dan weten!..
sexafspraak Elza,42 in overijssel
9 April
Uiterste discretie vereist! Tevens staan ook hygiƫne en wederzijds respect hoog op mijn lijstje...
sexafspraak achterhoekse,41 in overijssel
2 April
Als ik nu in en kort rokje zonder iets er onder voor je zou staan, wat zou je dan doen? Kun je je beheersen of wil je lekker alle remmen los gooien met mij?..
sexafspraak Idool48,54 in overijssel
23 Januari
Ben nu een jaar gescheiden heb 4 kids en 2 klein kids en mis een geile vent dus heb je zin stuur me dan wat..
sexafspraak Dame71,77 in overijssel
24 Januari
Ik ben een nette vrouw met haar natuurlijke behoeftes. Voor het "harde" gedeelte zoek ik een aardige, zachte man en voor het "zachte" gedeelte zoek ik een vrouw. Er is "meer" tussen huwelijk en leven toch?..
sexafspraak Annemieke60,66 in overijssel
23 Januari
Nu de donkere dagen eraan komen mis ik iemand om me heen , Mijn man is 6 maanden geleden overleden en nu wil ik graag iemand om leuke dingen mee te doen en komt er sex aan te pas is het altijd goed Ik heb een foto van mezelf prive die kan ik je sturen Hoor ik wat van je?..
sexafspraak schatjegezocht,31 in overijssel
29 Januari
Gezellige gedreven dame opzoek naar soort gelijke man, ik ben het alleen zijn helemaal zat. Hier maar eens even kijken dacht ik toen. Ik vooral vooral blote piemels en hele directe seks voorstellen, ik heb wel soort band nodig om het bed met je in te duiken. Sta jij open voor een nieuwe relatie dan ..
Pagina's