Nieuwste advertenties in Zuid-holland, Nederland op zoek naar mannen

sexafspraak sexini,39 in zuid-holland
10 Februari
Ik zoek een leuke man waarmee ik iets op kan bouwen. Niets moet alles mag is mijn motto Ben je serieus dan lijkt het me leuk dat je reageerd..
sexafspraak tubbie,32 in zuid-holland
8 Februari
Ik wil een keer spuitend klaarkomen , dat lijkt me zo geil , het ultieme klaarkomen , maar helaas pindakaas , iedereen die ik ontmoet heb kunnen met de mond veel zeggen maar presteren ho maar ! Weet jij wel hoe je mij squirtent klaar kan laten komen ?? ..
sexafspraak Brunette,30 in zuid-holland
10 Mei
Hee knappe mannen hier! Hoe is het met jullie? Met mij gaat alles goed! Ik moet zeggen dat ik hier nog redelijk nieuw ben, dus ik weet nog niet zo goed hoe alles hier werkt, maar dat komt vanzelf wel. Als je privé wilt komen, moet je dat zeker doen met mij! Ik ben wel iemand die van een vlotte babb..
sexafspraak smurfin,54 in zuid-holland
8 Februari
Ik hen zin in iets nieuws na een lange relatie.Mijn hobby,s zijn natuurlijk lekkere sex,ook op spannende plekken en jij mag je plekje uitzoeken..
sexafspraak Demi-Rotterdam,29 in zuid-holland
31 Januari
Gezocht een lief knuffelbeertje of lekkere dingen mee te doen, ik woon nog thuis dus hoop dat je daar rekening mee wilt houden..
sexafspraak Uma36,40 in zuid-holland
11 Juli
ola mensen ik ben arubaanse vrouw opzoek naar blanke man. stuur mij gauw berichtje ja? ik wil lekker met jou in jacuzzi. bon bon suchi pa bo ..
sexafspraak Mirre_42,46 in zuid-holland
18 Juli
wauw nooit gedacht dat ik dit zou doen haha! Maar hop daar gaan we dan. Ik ben Mirre! 42 jaar en wonende in Spijkenisse. Ik ben gehuwd en dat laat je nu misschien denken waarom doet ze dit nou dan, dat kan ik uitleggen. Ik heb eigenlijk een goede relatie. We hebben 2 kinderen, een hond, een auto, ..
sexafspraak Kaira888,30 in zuid-holland
27 Maart
Hee ik ben Kaira en kom uit Leiden. Mijn grote hobby is tekenen en hier besteed ik ook aardig wat uurtjes aan. Ik zoek een leuke jongen waarmee ik de tijd kan verdrijven. Ik ben ook erg sociaal ingesteld. x..
sexafspraak anoekheeftzin,38 in zuid-holland
9 Februari
Ik zoek contact met een man voor de meer ruige sex en een vrouw voor het meer tedere werk. Ben voor bijna alles in als het maar binnen de grenzen blijft van het aangename. Respect en discretie is mijn uitgangspunt als we tot een afspraak komen. Het gaat mij puur om genot te ontvangen en te delen ..
sexafspraak Dewi,35 in zuid-holland
4 Februari
Ik ben een spontane pittige vrouw die op zoek is naar iemand die haar haartje soms even kan blussen.als jij denkt die persoon te zijn dan hoor ik het wel .Ik wil graag jou blusser vast houden hoor!..
Pagina's