Nieuwste advertenties in Nederland op zoek naar mannen

sexafspraak liefvrouwke,41 in noord-brabant
21 Maart
Heey allemaal, ik heb veels te lang in een relatie gezeten en nu ben ik er eindelijk uit, en ik moet zeggen dat bevalt me prima! maar nu ben ik dus weer opzoek naar een nieuwe uitdaging. ik ben niet zon gekke sexkoninging.. ik ben een normale vrouw. maargoed dan mag je toch ook van sex houden? We..
sexafspraak 42845,35 in zeeland
31 Maart
Wie heeft het over om mij wat beter te leren kennen? Ik zit in het mooie Zeeland. Kom je niet hier vandaan? Geen probleem, het is hier erg mooi moet ik je zeggen. X..
sexafspraak Pequino,27 in limburg
9 Januari
Hii there, im Avril. 10 jaar geleden door mijn ouders hier heen gebracht Nederland... Ja dan moet ik toch bekennen dat ik Texas leuker vond. Maar helaas nu zijn we hier, maar heb ik al 10 jaar geen vriendje gehad. wie kan mij aan een leuk vriendje helpen?? Ik ben half Amerikaans half Spaans (Amerika..
sexafspraak polkadots,35 in flevoland
22 December
Is deze foto voldoende voor jou om mij een berichtje te sturen? Ik ben bezig bijtje in het dagelijkse leven met een drukke baan. Daardoor schieten de vrienden erbij in, of ze gaan trouwen of zo en op een gegeven moment is er niemand meer. Zelf zo op een man afstappen zou ik nooit durven en als ..
sexafspraak sexkruid,23 in noord-holland
19 Juli
hallo ik ben eline en ik heb niet zo heel vele punten maar ik ben hier omdat ik lekkere sex wil dus wie wil er een idate met mij? stuur aub even een foto mee xxx..
sexafspraak Terriertje,58 in noord-holland
17 Januari
ALs je denkt dat ik op mijn leeftijd niks meer kan heb je het mooi mis Ik doe niet onder voor een meidje van 25 Ik durf wel te zeggen dat je met mij meer pret beleeft dan met een jong meidje geloof je me niet?? Zou zeggen probeer me maar uit..
sexafspraak suikerzoet,26 in groningen
6 Januari
Wa moet ik hier allemaal neerploffen... ik zie er best wel leuk uit ben erg geil en heb een lekker kutje wat vraagt om eens lekker genomen te worden ik val niet op jonge jongens maar je moet ook geen opa zijn kusssiesssss en een lekker geile tongzoen..
sexafspraak Noor18,23 in gelderland
11 Maart
Hallo allemaal, ik ben een blonde vrouw van 18 jaar en ikben hier opzoek naar een leuke jongen tussen de 20 en 25. Kunnen we onderling verder praten en fotos uitwisselen?..
sexafspraak piadA,31 in friesland
30 December
Jonge moeder van 2 kinderen zoekt wat verlossing en ontspanning en een leuke relatie. Ik hoop dat ik deze hier kan vinden. Foto heb ik ook en deze staat privé. Ik word graag met respect aangesproken en het liefst heb ik een vrijgezelle man zodat wij zelf misschien eens iets kunnen opbouwen. Ik hou ..
sexafspraak marloessie,32 in gelderland
29 December
Goedemorgen na een hele lange tijd niet gedate te hebben heb ik besloten het op het internet te proberen. Ik heb me op wat sites aangemeld en ik hoop dat het goed komt. Ik ben Marloes 27 jaar en niet zo ervaren. Ik zoek daarom een leuke man van mijn leeftijd, niet heel veel ouder om mij wat dingen b..
Pagina's