Nieuwste advertenties in Nederland op zoek naar mannen

sexafspraak 56Gouda,61 in zuid-holland
3 April
Mijn motto is, wees gewoon jezelf dan kom je al een heel eind, en dat geldt ook bij mij zo. Stuur me een leuk berichtje en wie weet wat er uit voort bloeit..
sexafspraak elea,27 in overijssel
10 April
Hallo allemaal, ik ben een vrouw van 22 jaar jong, iemand zin om af te spreken?..
sexafspraak EquiKus,33 in noord-brabant
20 Maart
Wie is er niet vies van een lekker potje dirty talk? Ik ben er gek op, welke man weet mij gek te maken? Ik ben er erg goed in moet ik zeggen..
sexafspraak New Folder,66 in friesland
22 December
Ik ben dan misschien niet meer de jongste maar heb nog wel wensen en dromen wat ik ooit nog eens zou willen ik ben getrouwd maar mijn wensen die ik heb die kan ik niet uitvoeren met mijn eigen man omdat hij daar niet voor open staat ik weet dat de kans klein is maar ik hoop dat er iemand is die mi..
sexafspraak safier46,51 in noord-brabant
13 Januari
omgeving van breda..
sexafspraak Judy,53 in zuid-holland
3 Februari
Ik zoek een leuke vent die meer uit het leven wilt halen en zijn grenzen durft te verleggen. kusje alvast van mij x..
sexafspraak Heerlijketieten,23 in gelderland
30 April
Ik ben nog maagd en woon nog thuis ik mocht nooit zoveel van me ouders maar nu ben ik 18 en kunnen ze me niet meer tegen houden ik doe toch wat ik zelf wil en nu alleen nog iemand vinden die mij wil ontmaagden Ik heb alleen een keer vriendje gehad die tussen me tieten neukte , maar nog nooit in m..
sexafspraak Kaira888,30 in zuid-holland
27 Maart
Hee ik ben Kaira en kom uit Leiden. Mijn grote hobby is tekenen en hier besteed ik ook aardig wat uurtjes aan. Ik zoek een leuke jongen waarmee ik de tijd kan verdrijven. Ik ben ook erg sociaal ingesteld. x..
sexafspraak eliez,32 in noord-brabant
13 Januari
een vrouw zoekt... ja geloof het of niet het is echt zo. ik heb net een lange relatie achter de rug maar mijn vriend heeft me helaas niet zo behandeld als je een vrouw hoort te behandelen. ik zoek daarom helemaal buiten mijn omgeving een man die wel caring is en ook respect voor me heeft. ik hou ..
sexafspraak Tango123,38 in limburg
8 Januari
Ik ben Ciska ben 33 jaar en kom uit Roermond Ben sinds 2 jaar weduwe en ben moeder van 2 kinderen een meisje van 6 jaar en een zoontje van 4 jaar Ik heb een eigen zaak en ben daar druk mee aan het werk Ik zoek een leuke man tussen de 25 en de 45 jaar om gewoon eens leuke uitstapjes te onderneme..
Pagina's