Nieuwste advertenties in Nederland op zoek naar mannen

sexafspraak WaterkersX,31 in groningen
8 Maart
hey boyz en girlz, ik ben op zoek naar een gezellige meid of gozer die met mij wilt afspreken x..
sexafspraak Pittig_Ding,30 in flevoland
6 Juni
Ik wil graag een seksafspraakje maken via het internet! Ik heb al veel gedate via het internet en dat is allemaal heel leuk en aardig maar nu zou ik graag toch wel meer willen! Kus en liefs, Deniece..
sexafspraak eerlijkeneuker,65 in noord-holland
24 Januari
Kan jij mij het ultieme genot geven ? ik zoek een leuke man voor een spannende gezellige sexdate Ik hou van nieuwe dingen uit te proberen dus laat maar weten waar je allemaal zin in heb ..
sexafspraak Rosemarie,52 in groningen
10 Maart
Deze oudere dame, voelt zich alles behalve oud. Ik voel dat ik nog steeds op mijn top zit. Heb jij ook een positieve instelling en is niets jou te gek? Mail me dan z.s.m...
sexafspraak blondgiselle,28 in drenthe
7 Juli
Leuke vrije man gezocht! Geen getrouwde mannen!..
sexafspraak tubepop,53 in zeeland
2 Februari
Mmmm raak jij daar nou ook niet opgewonden van??? Nou ik wel , en wil graag zo’n dikke lul hebben dus pleaseee stuur me wat Ik krijg een natte poes als ik denk aan een harde lul die ik lekker aan het afzuigen ben en die daarna zo me kontje inglijdt ..
sexafspraak ashleyy,65 in noord-brabant
1 Januari
Ik ben hier nieuw, maar moet toegeven dat ik dit wel spannend vind, iemand zin om mij hier een rondleiding te geven en misschien binnenkort wel in jouw bed?..
sexafspraak polkadots,35 in flevoland
22 December
Is deze foto voldoende voor jou om mij een berichtje te sturen? Ik ben bezig bijtje in het dagelijkse leven met een drukke baan. Daardoor schieten de vrienden erbij in, of ze gaan trouwen of zo en op een gegeven moment is er niemand meer. Zelf zo op een man afstappen zou ik nooit durven en als ..
sexafspraak Via-Louise,43 in noord-holland
16 Januari
Nog geen advertentie!
sexafspraak Suuza,54 in groningen
5 Januari
Ik weet niet wat ik hier neer moet zetten, ik zoek gewoon een aardige man voor een leuke vriendschap waar ook uiteindelijk sex mogelijk is Ik hou niet van mannen die veel alcohol nuttigen, ook hou ik niet van mannen die zware shag roken , dat vind ik erg stinken en knap daar aardig op af Ik zou ze..