Zoek op criteria
Of zoek op gebruikersnaam

Gevonden profielen

sexafspraak nietVerlegen,31 in oost-vlaanderen
12 December
Heb goesting naar n lekkre gozer die mijn poeske eens lekker verwennen wilt niet te jong maar toch ook niet te oud gelijk een opaatje Mijne vriend rijd op de camion voor zijne werk dus is niet veel thuis Dien auto van hem..
sexafspraak GinTonic,42 in zeeland
1 Februari
Ik woon 6 jaar in nederland ben in england geboren mijn vriend komt uit nederland en vandaar dat ik nu hier woon mijn vriend is alleen veel weg voor zijn werk en ik vind niet leuk dan alleen te zijn mijn familie is allema..
sexafspraak hondi,40 in oost-vlaanderen
11 December
Ik ben van dendermonde en zoek schone man die mij wil plezieren ik houd van shoppe en van sex heb geen kinders en geen man maar wel veel goesting in een man..
sexafspraak indra,25 in zuid-holland
7 Februari
Nog geen advertentie!
sexafspraak grietje,44 in limburg
8 Januari
Geloof jij in sprookjes en is jou naam Hans..........
sexafspraak Demi-Rotterdam,29 in zuid-holland
31 Januari
Gezocht een lief knuffelbeertje of lekkere dingen mee te doen, ik woon nog thuis dus hoop dat je daar rekening mee wilt houden..
sexafspraak Vera-Limburg,72 in limburg
7 Januari
Beste mannen, Mijn naam is Vera. Ik ben 67 jaar en ik kom uit Blerick(Venlo). Ik kom oorspronkelijk uit Tegelen maar woon al vanaf mijn twintigerjaren in Blerick. Ik ben gepensioneerd lerares en zou graag via deze weg een..
sexafspraak Belleke7,51 in west-vlaanderen
17 December
Zoek een harde pik om geile sex mee te hebben , niet meer en niet minder Kom niet aan met allerlei rare dingen zoals slaan en weet ik veel wat want dat moet ik allemaal niet ..
sexafspraak erora,37 in flevoland
28 December
Ik ben een ruimdenkende vrouw, getrouwd, 2 kinderen en een goede baan. Over mijn privè zet ik hier verder niks neer, daar zal je naar moeten vragen. Het enige wat ik over mezelf wil vertellen is dat ik een dominante vrouw ..
sexafspraak feest,30 in limburg
11 Januari
Ben een echt FeestBeest en het liefst feest ik elke dag maar ja dat gaat helaas niet ik heb geen vriend dus nu zoek ik iemand die met mij samen wil feesten Je moet echt wel een feestbeest zijn wil je in mijn straatje passen..
sexafspraak vrouwlekker42,47 in friesland
11 Maart
Vind jij het niet erg dat ik een kind heb en kun je er ook goed mee omgaan? Ik ben een alleenstaande moeder die toe is aan een leuke vader, in principe eerst gewoon spannend contact. x..
sexafspraak partyanimal,38 in zuid-holland
8 Februari
hihi ik ben echt een partanimal en ben opzoek naar eenlekkere sexparnet..
sexafspraak gemaskerd,27 in utrecht
26 Januari
Ik wil SEKS net als iedereen natuurlijk Maar stuur me wel een foto , dan antwoord ik je zeker terug..
sexafspraak ankie,34 in drenthe
22 December
Ik zoek een vrouw om eens te kunnen ondervinden hoe het tussen twee vrouwen gaat en voelt. De foto heb ik geplaatst dat je kan zien hoe ik er uit zie en de rest komt dan wel verder ter sprake als we contact hebben. Mannen m..
sexafspraak Hotty,35 in groningen
26 April
Hey daar. Aangezien ik in het dagelijks leven helemaal geen leuke man tegenkom probeer ik het nu via deze weg. Ik ben een vrijgezelle dame die weet wat ze wil. Ben niet op zoek naar een seksrelatie of one night stand daar ben..
sexafspraak dienstmeisje,39 in noord-brabant
18 Juli
mmmm ik vind het heerlijk om de stoute schoenen aan te trekken,, (in dit geval de veel te hoge naaldhakken;) mijn vriend vraagt zich af hoe ik toch altijd aan zoveel geld kom... van internet werk zeg ik dan;) nou in zekere z..
sexafspraak Onbekendeslet,56 in drenthe
4 Maart
hej daar, interesse in een zakenvrouw met veel ervaring? wacht dan niet langer X..
sexafspraak sharona80,38 in limburg
14 November
Niet eindeloos mailen, daar voor zit ik hier niet. Ik wil SEX!!..
sexafspraak nikki42,48 in noord-brabant
24 Mei
Nog geen advertentie!
sexafspraak Clarice,48 in noord-holland
25 Maart
Ik zoek een discrete spannende seksrelatie, iemand die het samen met mij spannend wilt maken, maar ook geheim wilt houden..
sexafspraak sauna,50 in limburg
10 Januari
Ik ben Dorie een getrouwde vrouw van 45 Ik ben best gelukkig met mijn man , maar we doen nooit eens leuke dingen samen Ik ben een enorme fan van Sauna bezoek , alleen moet ik er elke keer alleen heen Ik zoek een maatje om ..
Pagina's